رشد شخصیت به رشد کلی فرد کمک می کند. سبک لباس پوشیدن یک فرد نقش مهمی در تقویت شخصیت او دارد. در واقع حس لباس پوشیدن یک فرد گویای شخصیت اوست. شما واقعاً باید بدانید که چه چیزی می پوشید. سعی نکنید چیزی بپوشید که همه می پوشند، باید بدانید که چه چیزی می پوشید.
پیشنهاد امروز: خرید شلوارک مردانه
لباس مناسب با شخصیت خود انتخاب کنید
به این نکته توجه کنید که آیا این لباس برای شما خوب به نظر می رسد یا نه؟ یک فرد در انتخاب لباس باید به مواردی دقت و توجه کند، مثلاً: اندام، تیپ بدنی، وزن، چهره، ماهیت کار، آب و هوا و سابقه خانوادگی را در پوشیدن لباس مد نظر داشته باشد.
متناسب با موقعیت لباس بپوشید.
شما برای داشتن شخصیتی چشمگیر، باید در نظر همگان خوب باشید. حس لباس پوشیدن شما منش، شخصیت، استایل، خلق و خو و هر آنچه که در واقع شما به عنوان یک فرد هستید را منعکس می کند. در واقع شما با لباس پوشیدن یک فرد می توانید متوجه شوید که او چگونه فردی است؟ معمولا رنگ های کسل کننده، حس ناراحتی و کسلی و رنگهای روشن منعکس کننده شادی و نشاط هستند. یک پیراهن سفید ساده را با شلوار مشکی ترکیب کنید تا ظاهری بسیار حرفه ای و زیبا در محل کار داشته باشید.
از طرفی لباس های مشکی جذاب می تواند در یک مهمانی شما را در مرکز توجهات قرار دهد. همه چیز به زمان بستگی دارد و اینکه در زمانهای مختلف لباس خاص آن زمان و موقعیت را به تن کنید. تحقیقات نشان داده اند که کسانی که لباسی با متناسب با موقعیت می پوشند، افراد موفق تری نیز هستند. چون مردم در آن لحظه نسبت به آن افراد ذهنیت خوبی پیدا می کنند
به طور مثال: افراد حاضر در جلسه ای رسمی سخنان کسی که را که یک لباس رسمی و معمولاً کت و شلوار به تن دارد را بهتر قبول می کنند چون ذهنیت خوبی از آن فرد مطابق با موقعیت فرد در ذهنشان شکل می گیرد، اما کسی که در یک جلسه رسمی لباس اسپرت به تن می کند، نمی تواند در ذهن همگان تاثیر خوبی بگذارد. شاید اکنون به اهمیت طرز صحیح لباس پوشیدن آقایان پی برده باشید.
رابطه بین لباس و شخصیت افراد
سوالی از شما می پرسم: نکاتی از طرز لباس پوشیدن یک شخص ارائه می کنم. شما نوع شخصیت او را حدس زده و قضاوت کنید. فرض کنید فردی شلوار جین پاره ای را با تیشرت بدون آستین و کفش ورزشی می پوشد. از گردنبند، گوشواره و دستبند استفاده می کند و بیشتر مواقع موهایش را دم اسبی می بندد.
از طرف دیگر فرد دیگری با همان سن و سال یک پیراهن و شلوار کتان ساده می پوشد. کفش های رسمی و واکس زده و مرتب دارد. لباس هایش اتو کشیده و صاف به نظر می آیند. از لوازم جانبی و تزئینی لباس استفاده نمی کند.
طرز لباس پوشیدن این دو نفر با هم کاملا متفاوت است، پس به طور قطع و یقین شخصیتهای متفاوتی دارند. فرد اول انسانی برونگرا و اهل مهمانی و دورهمی های مختلف است اما فرد دوم یک حرفه ای بالغ و محتاط است. شما به راحتی با دیدن لباس های دو نفر به حالات و روح و روان آنها پی بردید. پس به این نکته توجه کنید:
طرز لباس پوشیدن شما نشان دهنده شخصیت شماست.
نکات مهم انتخاب لباس بر اساس شخصیت
- این را در نظر داشته باشید که لباس مناسب هیچ ربطی به قیمت ندارد، شاید اصلاً لباسی که گران قیمت است، به نظر شما خوب نرسد. وقتی لباسی را می پوشید از خود بپرسید: آیا این لباس به نظر خودم خوب است؟ آیا احساس خوبی در من ایجاد می کند؟ آیا من طبق موقعیت لباس مناسب پوشیده ام؟
- هرگز لباس های تنگ و چسبان و محکم نپوشید.
- در تناسب لباس با اندامتان دقت کنید، مثلا: اگر فردی با وزن معمولی و کمی سنگین تر لباس مشکی بلند بپوشد، لاغر به نظر می رسد. در حالی که فردی که لاغر است با پوشیدن لباس آستین پف دار و لباس های شیک مناسب با اندامش زیبا و شیک و متناسب به نظر خواهد رسید.
- از تمیز و مرتب بودن لباس هایتان مطمئن شوید. این گونه نباشد که فقط لباس را از کمد درآورده و به تن کنید. لباس ها باید اتو کشیده و مرتب باشند.
- استفاده از کفش های واکس زده و جلا داده شده را فراموش نکنید.
- پوشیدن لباس مناسب اعتماد به نفس شما را تقویت میکند. اگر لباسی را که می پوشید دوست دارید آن لباس در رشد شخصیت شما اثرگذار است و شخصیت شما را منعکس می کند.
- نحوه لباس پوشیدن هر کس می تواند یک انتخاب شخصی باشد که با این انتخاب شخصی می توانیم شخصیت فرد را تفسیر کنیم. نوع لباسی که استفاده می شود و رنگ لباس های افراد به صورت ناخودآگاه شخصیتشان را برملا می کند.
ممکن است علاقه مند به پوشیدن لباس کتان باشید، بهتر است طرز صحیح شستشوی لباس های کتان را هم بدانید.
تاثیرگذاری نوع لباس و طرز فکر افراد
طبق تحقیقات انجام شده نحوه لباس پوشیدن علاوه بر نشان دادن نوع شخصیت فرد می تواند در طرز فکر او هم اثرگذار باشد. طبق تحقیقات و مطالعات انجام شده در این زمینه افرادی که لباس پزشکی می پوشند با افرادی که همان لباس را با ماهیت نقاشی یعنی به عنوان لباس نقاشی استفاده می کنند توجه بیشتری نسبت به مسائل دارند. بسیاری از تحقیقات نشان داده اند که لباس هایی که می پوشیم بر تفکر و رفتار ما تاثیرگذار هستند. گاهی این نکته مطرح می شود ” این لباس را دوست دارم و می پوشم و هیچ اهمیتی به مد نمی دهم ” دقت کنید این نکته درباره مد نیست. بلکه درباره لباس پوشیدن مناسب است.
ما در مناسبت های مختلف نیاز به سبک لباس مناسب همان موقعیت را داریم، مثلاً: لباس غیررسمی شاید برای استفاده روزانه در خارج از منزل مناسب باشد اما برای بعضی جاها مثل برخی مهمانی ها یا برخی محل های کار مناسب نیست. پوشیدن لباس مناسب مخصوصاً در محل کار شما خیلی مهم و ضروری است. برای شغلی که می خواهید و دوستش دارید، لباس مناسب بپوشید.
به خاطر داشته باشید لباس مناسب و صحیح پوشیدن ربطی به گران بودن و مارک لباس ندارد.
افزایش اعتماد بنفس با نوع لباس پوشیدن
راههای زیادی برای تقویت شخصیت شما با بهبود حس لباس پوشیدن وجود دارد. به طور مثال: می توانید از مجلاتی که در مورد مد و لباس مطالبی ارائه می دهند، استفاده کنید، یا از فیلم ها و نمایش های تلویزیونی برای انتخاب لباس استفاده کنید.
از مطالب زیادی که در صفحه ها و سایت های اینترنتی درباره پارچه ها، برش ها و رنگ های لباس هایی که بیشتر به شما می آیند منتشر می شوند، بهره ببرید. در اینجا توجه به این نکته ضروری است: کورکورانه از استایل دیگران پیروی نکنید. شما باید با شناخت خود از ساختار بدن و ویژگی های دیگرتان لباس مناسب و مکمل بدن تان را انتخاب کنید. قطعا نباید لباسی را که شما را ناراحت می کند و برایتان مناسب نیست را نتخاب کنید. در آخر همان طور که گفتیم انتخاب لباس هر کس در واقع از طرز فکر او نشئت میگیرد، نوع لباس پوشیدن هر کس منعکس کننده ی شخصیت و احساسات درونی او می تواند باشد. پس در انتخاب لباس دقت کنید و برای موقعیت های مختلف لباس های متناسب با آن موقعیت را به تن کنید. علاوه بر این لباس های خود را در شرایط خوب و عالی نگهداری کنید. از آنجایی که انتخاب درست نوع لباس در تقویت اعتماد به نفس نقش موثری دارد، لباس مناسب شخصیت تان را پیدا کنید تا اعتماد به نفس بالایی داشته باشید. لباس شما نشانگر طرز فکر و شخصیت شما می باشد.